WIE BEN IK EN WAAROM WIL IK DEZE REIS MAKEN

c2bc1081-6535-441e-9106-fb5f8bf89ffd.jpg

Ik ben Eline Mijnlieff (15). Ik zit nu in de vierde klas van het vwo, dit doe ik op het Kamerlingh Onnes Reitdiep college in Paddepoel. Naast school, doe ik ook aan sport, ik speel voetbal in mo17-1 bij voetbalvereniging Zuidhorn. Ik hou erg van fotografie, zeilen en reizen. Over reizen en zeilen gesproken, ik hou heel erg van zeilen, dit doe ik al van jongs af aan en nu ben ik van plan om in 2021 een georganiseerde zeilreis te maken met de organisatie Masterskip. 

 

Deze zeilreis georganiseerd door Masterskip houdt in dat ik, zeven weken lang, op een zeilboot samen met dertig andere leerlingen vanuit heel Nederland, vanaf Cuba terug naar Nederland ga varen. op deze boot neem ik mijn eigen schoolwerk mee en krijg ik volledige schoolondersteuning van vier gespecialiseerde school docenten. Maar om deze reis te maken, heb ik jullie hulp nodig, deze reis is namelijk nogal prijzig. De reis die ik gekozen heb kost in totaal €7.350,- 

 

Om deze droom waar te maken ga ik geld inzamelen. Dit doe ik op verschillende manieren. Ik ga bijvoorbeeld verschillende evenementen organiseren en ik heb mijn eigen crowdfunding opgezet waar jullie mij kunnen sponsoren. Om te zien wanneer en waar mijn evenementen zijn klik dan even op het kopje “evenementen” bovenaan bij het menu. Om geld te doneren, klik dan op het knopje “crowdfunding”.